Série Konopásek

Informace

Slevy

Prohlédnuté produkty

  • Polštáře

  • Weper X8

  • Brýle

  • Odkládací plata

  • Poukázky

  • Misky, kbelíky

  • Oblečení

Nové kaprová vnadící směs 2KG červené Zobrazit větší

RIKOMIX KAPR SPECIÁL ČERVENÉ 2,5KG

Nový produkt

Richard Konopásek

kaprová vnadící směs

Více informací

219Kč

Více informací

Rybářské krmení Richard Konopásek - RIKOMIX KAPR SPECIÁL ČERVENÉ V NOVÉM BALENÍ 2,5KG. UZAVÍRATELNÉ SÁČKY NEPROPOUŠTĚJÍCÍ AROMATA!

 

Podmínky rybářských závodů všech úrovní jsou však každopádně jedním z nejúčinnějších prostředí k ověření praktické účinnosti speciálních krmných směsí a přípravků.

Právě léta závodnické praxe a kvanta získaných zkušeností vedly k odladění řady směsí, které jsou koncipovány jako univerzální nebo specializované pro jednotlivé typy vod a cílové druhy ryb.

Bude to možná znít divně, ale je holým faktem, že připravuji vždy ty nejlepší možné směsi pro všechny rybáře, kteří moje krmení používají. Žádné tajemstvíčka a specialitky pouze pro sebe a nějak "ošizené" krmení pro ostatní. Pro leckoho to může být těžko uvěřitelné, ale je to tak.

Ze stejného balení se dělím o krmení se svými potenciálními konkurenty na závodech a stejnou směs namíchám každému rybáři, který o ně projeví zájem.

Směs vyrobena speciálně pro lov kaprů. Je složena z vybraných tepelně upravených komponentů, které obsahují obilniny, olejniny, pekárenské výrobky a přírodní, nebo přírodně identické aromata. Směs se vyrábí ve třech variantách a to žlutá, červená a černá. Rozdíl je pouze v barvě krmení, složení je stejné.

 

Podrobná znalost charakterů mnoha rybářských revírů v celé republice a praktické zkušenosti ze specializací na jednotlivé druhy nejčastěji lovených druhů ryb mě dovoluje připravit unikátní zakázkové krmení na jednotlivé typy vod a druhy ryb.

Použití:

Suchou vnadící směs navlhčete vodou do požadované konzistence, která Vám vyhovuje, případně přidejte hlínu. Tato směs je vyvážené hotové krmení, které vyhrálo mnoho závodů v lovu kapra.

Richard Konopásek

9 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook