Spomby, rakety

Informace

Prohlédnuté produkty

  • Polštáře

  • Weper X8

  • Brýle

  • Odkládací plata

  • Poukázky

  • Misky, kbelíky

  • Oblečení

SPOMB RAKETA BAIT ROCKET LARGE, ČERNÁ Zobrazit větší

SPOMB RAKETA BAIT ROCKET MIDI, BÍLÁ

Nový produkt

Sportcarp

Krmící raketa

Více informací

449Kč

Více informací

Opět má všechny funkce totožné a funguje naprosto stejně jako ostatní dva modely. Verze Midi je díky své velikosti a gramáži mnohem univerzálnější a dokáží s ní efektivně krmit i rybáři, kteří nevlastní speciální spodový prut.
Díky kombinaci její váhy a velikosti s ní dokonce hodíte až o 10% dál než s velkým Spombem.
 

Parametry:

Délka: 20 cm
Šířka těla: 5,4 cm
Šířka v závěsu: 7 cm

Váha prázdné rakety: 38 g

Váha plně naložené rakety sladkou kukuřicí: 140 g

 Doporučení: Raketu skladujte vždy zavřenou a zagumičkovanou. Když otočíte přední tlačítko o 180°, získáte silnější zámek.

Okamžité zakrmení – v momentě, kdy se raketa dostane do kontaktu s hladinou, se tělo plně otevře a dojde k přesnému zakrmení .

Rychlý a bezproblémový návrat – reketa plave okamžitě po svém otevření a s minimálním odporem klouže po hladině zpět. Nedochází tedy k jejímu přetáčení a následnému kroucení vlasce, a to ani při velmi silném větru.

Žádná ztráta krmení - jakmile se raketa naplní a uzavře, není možné, aby se návnada dostala ven, až do okamžiku kontaktu s vodní hladinou a otevření rakety. Rakety s dírami či otevřeným koncem toto zaručeně neumožňují.

Jakékoliv krmení – cokoliv, co se vejde do rakety, může být použito, včetně pelet, boilies, konopí, kukuřice, method mixů, chleba, červů, žížal, krmítkových směsí…

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook